Gitta családi naplója

2009. február 17., kedd

Romantikus hétvége

Kellenek az ilyenek. Mármint a romantikus hétvégék.
Nyári üdülésünk színhelyéről kaptunk egy nagyon kedvező ajánlatot, és elfogadtuk. Két éjszakát töltöttünk a balatonföldvári Anna-Mária Villa Hotelben, péntektől vasárnapig. http://www.amv.hu/
Nem voltak sokan, rajtunk kívül 3-4 család, így elég családias volt a hangulat. A gyerekekkel fürödtünk az élménymedencében, mi felnőttek szaunáztunk, a bárban koktélt kevertek nekünk, este pedig a személyzet programot szervezett a gyerekeinknek, amíg mi gyertyafénynél, kettesben megvacsiztunk. Én úgy éreztem, hogy az egész szálloda a mienk. Mindenki mosolygott, és lesték a kívánságainkat.

Nagyon jó volt!

Sajnos kevés kép készült, nem a fotózással voltunk elfoglalva. Petike nagyon élt, igazán elemében volt:

Kata villával ette a levest:



És képzeljétek!!!!
Én söröspohárból ittam a zöld turmixot!

Beadtam a konyhába egy zacskó spenótot, egy almát és egy banánt, és elkészítették, feltálalták nekem a kedvenc zöld turmixomat. Kicsit csodálkoztak csak.



Még az is belefért, hogy az otthonról hozott Valentin napi tortát is az asztalra tegyük.

és megegyük.


A receptet itt olvashatod

Címkék: ,

2009. február 8., vasárnap

Kata és Nóra

Tegnap a két lány olyan szépen eljátszott egymással. Csendben voltak, néha nevetést hallottam, láttam, hogy elvonulnak a fürdőszobába öltözködni, "csajos" dolgokat csinálni. Hát volt minden. Körömlakk, szemfesték, hajsütés. Minden, ami egy lánynak kell. És Nóra jó fej volt, tanítgatta tesóját, hogyan kell a fényképezőgép előtt pózolni, mosolyogni, beállni. Az, hogy mi lett a végeredmény, csak ma láttam, amikor letöltöttem a képeket a számítógépre.
Íme, ezeket a képeket csinálta a nagylányom a kislányomról:








Címkék: ,