Gitta családi naplója

2008. december 28., vasárnap

Best of Nóra

Ez most itt egy válogatott fényképalbum Nóráról.
Ő, mint első gyerek, megkapott minden figyelmet, szeretetet, amit csak megkaphat egy gyerek. Talán még több aggódást, féltést is, mint kellett volna. Ő volt az, aki másfél éves korában utánozni tudta a cica, kutya, ló, mozdony, stb hangját, és ezt bármikor bárkinek bárhol szívesen elő is adta. Úgy szerepeltettem szegényt, mint egy cirkuszi majmot. Négy éves korában engem úgy rajzolt le, hogy volt szempillám, térdkalácsom, 5 ujjam, szóval minden, ami kell.
A legkorábbi elektronikus formában is fellelhető fénykép róla ez:2004 januárban a Kolpingban. Itt 6 éves, nagycsoportos óvodás volt. Ekcémás az arca, piros karikás a szeme, nem valami jól fest. Akkoriban diétáznia kellett, tejet, húst, tojást, búzalisztet, paradicsomot, és még nagyon sok mindent nem ehetett, nem volt egyszerű az életünk. Nem akartam az ekcémáját krémekkel elfedni, nehogy valami nagyobb baja legyen belőle. Megpróbáltuk megkeresni az okokat, és elsősorban az emésztésre gondoltunk.
Ez a kép a nőnapi virággal...

Ez a kép a Városligetben készült, Nóra felállt egy emelvényre, és elkezdett táncolni. Nem zavarta a közönség. 6 és fél éves.Nóra táborba indul 2004 júniusában:


Még ebben az évben Nóra koszorúslány volt Tündike esküvőjén. Íme egy kép, szerintem nagyon édes. Ekcéma a múlté, úgy látszik, hogy a napfény, a nyári szabadság jót tett neki:


Nóra születésnapján divatbemutatót játszottak. Nóra talált a szekrényben egy régi menyasszonyi ruhát:
Most ugrunk egy kicsit, 2005 március, Nóra egy óriási pocak mellett, látszik rajta a szeretet, hogy szereti a még meg nem született kistesóját.

Ahogy megszületett Kata is, egyre kevesebb kép készült Nóráról. Vagy ha készült, azon mindig valamelyik kistesójával együtt szerepel.


Nem olyan, mintha indigóval készültek volna?

És itt van még egy kép: egy karácsonyi műsorban szerepelt.

Címkék:

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal