Gitta családi naplója

2009. április 4., szombat

Nóra filmsztár

Már két éve, hogy Nórát "felfedezték", mint lehetséges gyerek szereplőt, modellt. Két éve járunk válogatásokra, forgatásra, fotózásra.
Szerepelt egyszer egy reklámban: -ITT-
Volt statiszta a Diótörő című filmben, ezt sajnos még nem vetítik.
Most pedig egy kisjáték filmben kapott főszerepet. Tegnap este mentek el apukájával a forgatásra, és most reggel jöttek haza. A mostani jeleneteket egy uszodában vették fel, Nóra egész éjjel a vízben volt. Amikor hazajöttek, annyira fel volt dobva, hogy rögtön el sem bírt aludni, kellett neki egy jó óra, amíg lenyugodott. Ő volt a főszereplő, mindenki őt kényeztette, őt figyelte, az ő kívánságát leste. Ez azért nem lehet rossz. És amikor végeztek, és elengedték, akkor mindenki megköszönte, és megtapsolták!!!!
És amit még nem is mondtam, amerikai vagy angol film volt, kanadai rendezőnő, angol producer, és a szöveget is angolul kellett megtanulni, mondani. Én azt hittem, hogy a kiejtése miatt majd a hangját le fogják cserélni egy anyanyelvi angol kislány hangjára. És persze, lehet, hogy így is lesz, de most az éjjel azt mondták neki, hogy olyan jó a kiejtése, hogy valószínűleg maradni fog.

Címkék:

4 megjegyzés:

Időpont: 2009. április 4. 21:29 , Blogger Tünde írta...

Éljen, éljen! Várjuk a további híreket :)

 
Időpont: 2009. április 4. 21:43 , Blogger mazsolla írta...

júújdeizgi!! hol és mikor lehet majd megnézni? :)

 
Időpont: 2009. április 5. 12:40 , Blogger Gitta írta...

Nem tudom hol és mikor vetítik a filmet. De megpróbálom megszerezni, és akkor majd elküldöm. Nem mozi, hanem művészfilm. Tudjátok ez mit jelent... elég elvont a tartalma, mondanivalója van. De állítólag Nóra nagyon ügyes volt.

 
Időpont: 2009. április 5. 21:23 , Blogger mazsolla írta...

én szeretem a művészfileket, szóval mindenképp szeretnék értesülni róla! :) (Nóra biztos nagyon nagyon ügyes volt)

 

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal