Gitta családi naplója

2009. április 19., vasárnap

Bárányhimlő


Petike bárányhimlős...
Az oviból hívtak fel csütörtök délben, hogy Petike csupa pötty, vigyem haza. Ez történt éppen akkor, miután lebeszéltem Apával, hogy aznap, és pénteken ő lesz a gyerekfelelős, mert nekem reggeltől estig (késő estig) valószínűleg dolgoznom kell, mert hétvégén lapzárta van, az anyagot le kell adni. Sőt, még a hétvégi munka is elő volt irányozva.
És akkor jött Petike, és felborított minden tervet. Pénteken ugyan tudtam itthon dolgozni, de nem annyit, mintha együtt lett volna a csapat. Így most a többiekre több munka maradt. Nem szeretek így kimaradni, pláne a véghajrából, de most így alakult.

De a lényeg, hogy Peti egy hős, nagyon jól viseli a viszkető rohamokat. Voltunk doktornéninél, de hát ez ellen ő sem tudott tenni semmit, nincs rá gyógyszer. Vigyázni kell rá, sokat inni, pihenni. Ez eddig megy. Persze a Rhus toxico... meg a Mezereum... talán javítanak a helyzeten, felgyorsítják a betegség lefolyását. Szerencsére nincs láz, meg hasonlók, csak szobafogság. Az rendben, hogy itthon leszek vele a jövő héten, de még vásárolni sem tudunk elmenni együtt... egy pöttyös gyerekkel...
Kata nagyon stramm, eddig nála még nem jelentkeztek a tünetek. Nem tudom, minek örülnék jobban, ha most túlesnénk rajta gyorsan, vagy majd inkább máskor. Vagy minél hamarabb, annál jobb. De hát ez úgysem rajtam múlik.

Ha nézzük a jó oldalát, kicsit együtt leszünk, játszunk sokat. És így talán még gyorsabban fog gyógyulni.

Címkék: ,

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal