Gitta családi naplója

2009. május 22., péntek

PREP a csodakrém

A PREP nevű krémmel még 20 évvel ezelőtt találkoztam először, amikor Olaszországban járva, olyan csúnyán leégett a lábam a térdhajlatban, hogy nem tudtam menni. Ott adták nekem ezt a krémet, amivel pár napig kentem a bőrömet, és nem fogjátok elhinni, de úgy gyógyult, hogy még le sem hámlott a bőröm.

Azóta mindig megkérek valakit, ha megy Olaszországba, hogy ha teheti, hozzon nekem ilyen krémet. Legutóbb nővérem volt 2 évvel ezelőtt, és hozott nekünk, csak hát elfogyott.


Itt a nyár, talán jártok külföldöm (én csak Olaszországról tudom, hogy ott lehet kapni, de lehet, hogy van máshol is), akkor kérlek, vegyetek 2 dobozzal. Az egyiket megveszem, a másikat tartsátok meg, nem fogjátok megbánni.

Égésre: frissen megégett bőrfelületre kenve egyrészt azonnal hűsíti, mert kámfor van benne, másrészt a benne lévő tápanyagokat beszívja a bőr, és ezzel segíti újra építeni, harmadrészt pedig egy védő réteget képez rajta (jól rászárad), ezzel megvédi a külső bántalmaktól.

Csípésre: Szúnyogcsípéseket ezzel kezelünk, azonnal hűsít, megszűnik a viszketés, egyszerűen fantasztikus.

Napégés: Hát enélkül nem is tudom, hogy fogunk idén napra menni. Fehér bőrűek vagyunk, főleg Petike meg én. Szinte bármilyen naptejet kenhetünk magunkra, időnként előfordul, hogy egy testrész kimarad, nyak, könyökhajlat, és akkor jaj. Ott menthetetlenül begyullad a bőr, és szenvedünk. Ekkor jön a PREP, ami rögtön lehűsíti, begyógyítja, védi. 1-2 nap, és hámlás nélkül gyógyul a bőr. És ez nem vicc.

Mi a bárányhimlőre is ezt kentük!

Ismerőseim, akiknek eddig ajánlottam, mind hálásak, és mesélik, hogy milyen bőrhámlásra, ekcémára használt nekik. (erre én nem próbáltam. )

Tehát kedves Olvasóm, kérlek segíts!

Címkék:

3 megjegyzés:

Időpont: 2009. június 2. 16:03 , Blogger zsuzska írta...

kedves Gitta, csak annyit kerdeznek, hogy a doboza megvan-e meg. ugyanis en hasonloan jartam egy kremmel, amit spanyolban vettem, de itthon persze hozzaferhetetlen. Szerencsemre edesanyam rogton mondta, hogy a dobozon levo osszetetel lista szerint barmikor kikeverik nekem a gyogyszertarban.
Kikevertek.

 
Időpont: 2009. június 4. 12:57 , Blogger KatAnyaka írta...

Hű, ha ez a kikeverős módszer működik, kérlek, add meg nekem is a listát, Gitta!
Köszönöm :o)

 
Időpont: 2009. június 5. 14:08 , Blogger Gitta írta...

A dobozhoz lehet, hogy adtak valamilyen papírt, amin rajta volt az összetétel, de szerintem mennyiségek nélkül. Úgy pedig nehéz kikeverni. Az üvegen, amit le is fényképeztem, azon nincs semmi.
Ha kapok valahonnan, a papírját mindenképpen megnézem, és referálok nektek.
Ez a krém egy csoda!

 

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal